Geeraerd ontploft op persbabbel

Tomas Taecke
| 13 reacties
Geeraerd ontploft op persbabbel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opschudding op de nabeschouwende persbabbel op de Freethiel. Nadat Francky Dury ijzig kalm zijn zegje deed over de pas verworven leidersplaats, reageerde Dirk Geeraerd furieus toen hij met de minder voorspoedige positie in het klassement van de Waaslanders geconfronteerd werd.

Tomas Taecke in Beveren

Geeraerd zag Zulte Waregem verdiend winnen en vond dat zijn team maar eens een tandje moet bijsteken. "We werken goed en willen vooruit, maar we zitten in de hoek waar de klappen vallen". Over Wesley Sonck was Geeraerd alleen maar tevreden.

Alles verliep normaal tot de moderator, die de persbabbel in Waasland-Beveren doorgaans leidt, Dirk Geeraerd met de netelige positie waarin W-B zich bevindt confronteerde. De coach van de Waaslanders stelde de intelligentie van de moderator in vraag alvorens kwaad op te stappen. Uit de vloedgolf die losbrak liet Geeraerd verstaan dat hij het niet zo prettig vindt dat de trainer verantwoordelijk geacht wordt voor de slechte gang van zaken. En als dat zo is, dat hij gerust per direct de boeken wil neerleggen. Francky Dury liet zijn collega rustig uitrazen en zag vervolgens hoe die kwaad de perszaal verliet.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties