Interview Verhaeghe: "The best is yet to come"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 108 reacties
Verhaeghe: "The best is yet to come"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club-preses Bart Verhaeghe stelde vandaag, samen met manager Vincent Mannaert, Juan Carlos Garrido voor als nieuwe trainer. Hij beseft dat er veel werk is en is geduldig maar optimistisch: "We gaan sterker terugkeren."

Sander De Graeve en Tomas Taecke in Brugge

Voorzitter Bart Verhaeghe begon de persconferentie met een toespraak: “Jammer genoeg sta ik hier vroeger dan ik zelf wou, en dat doet me pijn. Mijn hart bloedt en het bloedt nog steeds, na zondag. De situatie is niet goed en ik ben daar de eindverantwoordelijke van. Ik neem die verantwoordelijkheid dan ook op.”

“We zijn allemaal, de technische staf, het bestuur en de spelers, voor de spiegel gaan staan. We beseften dat we allemaal wat meer discipline aan de dag moesten leggen. We zijn dat verschuldigd omdat we een fantastische club zijn met de beste supporters van het land.”

Geen dictators

Verhaeghe benadrukte dat de keuze van de trainer in groep gebeurde: “Er zijn hier geen dictators, het is een proces geweest waarbij iedereen betrokken was. We hebben uiteindelijk de geschikte persoon gevonden om Club Brugge weer vooruit te helpen.”

De voorzitter van Club verwacht geen wonderen: “Er is werk op conditioneel, disciplinair, tactisch en technisch vlak. We zijn realistisch, Philippe Clement had geen toverstokje en Juan Carlos Garrido heeft dat ook niet.”

Stabiliteit

“Het zal voor de nieuwe trainer niet evident zijn met al die blessures. Wij willen de technische staf dan ook stabiliteit geven, zodat ze hun job professioneel en zeer gedreven kunnen uitvoeren. We zijn ervan overtuigd dat we beter gaan terugkeren. ‘The best is yet to come’.”

Verhaeghe prees ook nog de supporters: “Ondanks het irrationeel negativisme dat rond onze Club hing, hebben we steeds veel steun gekregen. We hebben de beste supporters van België.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties