Mannaert: "Zege in eerste instantie voor supporters"

Mannaert: "Zege in eerste instantie voor supporters"
Foto: © SC

Vincent Mannaert verstopt zich niet in tijden van crisis en mocht gisteren dan ook komen genieten van de eerste winst in weken. De manager wou vooral de supporters bedanken voor hun aanhoudende steun in moeilijke tijden.

Johan Walckiers in Beveren

"De ploeg heeft op de best mogelijke manier gereageerd: met een klinkende zege", vond Mannaert. "We moeten die in eerste instantie aan de supporters opdragen. We weten dat vijf nederlagen op rij Club Brugge onwaardig is, maar als je ziet dat ze hier vandaag toch weer massaal staan: respect."

Mannaert wou dan ook niet te euforisch klinken. "De focus ligt al op volgende week nu. We mogen ons niet blind staren op deze cijfers. Ok, Waasland-Beveren was niet goed, maar de waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Wij zullen er ook wel iets mee te maken gehad hebben."

Zijn nieuwe trainer kon alvast geen beter debuut verwachten. "Het is niet onlogisch dat de spelers zich allemaal willen bewijzen aan de nieuwe coach. Je zag ook dat hij perfectionistisch ingesteld is. Op het einde was er wat verslapping en daar probeerde hij toch iets aan te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties