Reactie Van Goethem na 1 op 9: "We moeten blijven vechten"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Van Goethem na 1 op 9: "We moeten blijven vechten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenneth Van Goethem kon niet verhinderen dat OHL met 3-1 verloor tegen Bergen. Na de 1 op 9 heeft de aanvoerder er alle vertrouwen in dat er weer een goede periode op komst is.

Robby Morren in Leuven

"Ik ben teleurgesteld natuurlijk. Van een thuismatch tegen Bergen denk je op voorhand toch dat je die moet kunnen winnen", sakkerde de middenvelder.

OHL was al na 2 minuten op achtervolgen aangewezen. "Die vroege tegengoal heeft de rest van de wedstrijd toch een beetje bepaald. Maar als je zo snel een doelpunt tegen krijgt, heb je toch nog bijna 90 minuten om het goed te maken. We hebben tijdens de eerste helft veel te weinig gebracht, veel te veel met lange ballen gespeeld."

"In de tweede helft hebben meer risico's genomen. We hebben geprobeerd veel druk te zetten maar uiteindelijk heeft dat toch iets te weinig kansen opgeleverd. Helemaal op het einde hadden we toch nog een goede kans op de 2-2."

Blijven vechten
OHL komt uit een sterke reeks maar kon in de afgelopen 3 wedstrijden slechts 1 keer scoren, wat een schamele 1 op 9 opleverde. "Op dit moment is het iets moeilijker om kansen te creëren en af te maken. Ik denk dat het gewoon wat de vorm van het moment is. We moeten blijven vechten, elke match opnieuw, en dan komt er weer een goede periode."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties