Racing Genk lanceert speelgoedinzameling

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Racing Genk lanceert speelgoedinzameling
Foto: © SC

Racing Genk start naar aanleiding van Sinterklaas een speelgoedinzameling, dat maakt de club bekend in een persmededeling. Het lanceert de FRZA!- actie : 'Sinterklaars voor iedereen!'. Genk wil zo kansarme kinderen toch een glimlach bezorgen op zes december.

Het speelgoed wordt ingezameld aan een magazijn unit aan de linkerzijde van de hoofdingang van het stadion. Bij de volgende twee thuiswedstrijden (25 november tegen OH Leuven en donderdag 29 november tegen Standard) zal speelgoed ingezameld worden. Ook op woensdag 28 november kan tussen 16u en 18u speelgoed afgegeven worden.

Hieronder is het volledige persbericht te lezen.

FRZA! : Sinterklaas voor iedereen!

KRC Genk lanceert speelgoedinzameling voor kansarme kinderen

GENK – KRC Genk lanceert aanstaande zondag met de wedstrijd tegen O.H. Leuven de FRZA!-actie “Sinterklaas voor iedereen!” waarmee de club nieuw en zo goed als nieuw speelgoed inzamelt om kansarme kinderen ook een glimlach te bezorgen op 6 december.

Vele kinderen kijken al halsreikend uit naar 6 december, benieuwd naar wat voor lekker snoepgoed en leuk speelgoed Sinterklaas in hun schoentje heeft gestopt! Maar helaas zijn er ook kansarme gezinnen waar Sinterklaas niet (elk jaar) op bezoek kan komen…

KRC Genk organiseert, na het succes van vorig jaar waarbij er maar liefst 3.000 stukken speelgoed werden verzameld, opnieuw een inzamelactie ten voordele van deze kansarme gezinnen in Limburg. De club slaat de handen weer in elkaar met Nike, Jeugdwelzijnswerk Gigos Waterschei en vooral de supporters, om zoveel mogelijk nieuw en zo goed als nieuw speelgoed te verzamelen. Het ingezamelde speelgoed wordt vervolgens overhandigd aan de Sint-Vincentius vereniging, welke op hun beurt weer een tijdige en goede verdeling verzorgen.

Het speelgoed kan door iedereen worden binnengebracht door aflevering aan de magazijn unit die is geplaatst aan de linkerzijde van de hoofdingang van het stadion, en dat tijdens onderstaande momenten:

- Zondag 25 november van 18u tot 20u30 (Thuismatch KRC Genk – OH Leuven,

20u30)

- Woensdag 28 november van 16u tot 18u

- Donderdag 29 november van 18u tot 20u30 (Bekerwedstrijd KRC Genk –

Standard Luik om 20u30)

Samen zorgen voor “Sinterklaas voor iedereen!”… da’s FRZA!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties