Reactie Garrido: "Vleminckx verdient zijn kans"

Tomas Taecke
| 17 reacties
Garrido: "Vleminckx verdient zijn kans"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juan Carlos Garrido kon zondag vrede nemen met de drie punten die de mindere prestatie van blauw-zwart deels gemaskeerd hadden. Na afloop loofde de Spanjaard matchwinnaar Bjorn Vleminckx, die Club na de pauze aan de zege had geholpen.

"De drie punten staan boven alles, dus op zich ben ik wel tevreden", oordeelde Garrido na de nipte zege tegen de Carolo's. "We tanken vertrouwen en schuiven ook op in het klassement. Ik win natuurlijk liever met ruime cijfers, want nu maakten we het onszelf nog wat moeilijk. Veel dingen moeten dringend beter, maar ik zou er niet rouwig om zijn als we elke week met 1-0 winnen".

"Wat betreft mijn keuzes: als trainer moet je uiteindelijk beslissingen nemen. We spelen veel wedstrijden en ik wil vooral fitte spelers op het veld zien. Figueras speelde al een hoop wedstrijden en was aan rust toe. Bacca was niet topfit en ook Tchité kwam net terug uit blessure. Vleminckx werkt zich te pletter op training en heeft deze kans verdiend. Het belangrijkste is dat al onze geblesseerde spelers nu snel terug bij de groep kunnen aansluiten", aldus Juan Carlos Garrido.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties