"Leekens wilde mij in Brugge"

Mathias Dumarey
| 28 reacties
"Leekens wilde mij in Brugge"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurens De Bock kon vorige zomer wel degelijk naar Club Brugge. Georges Leekens, in het begin van het seizoen nog trainer in West-Vlaanderen, wilde de linksachter van Lokeren er heel graag bij. De hoge transfersom was echter het struikelblok.

"Anderhalve week voor de start van de voorbereiding zat ik in mijn auto en kreeg ik telefoon van Georges Leekens met de vraag of ik een overstap naar Club Brugge zou zien zitten. Leekens was de man die mij als 16-jarige lanceerde in Lokeren en het is mede dankzij hem dat ik er een contract kon ondertekenen. Samen met mijn oom was hij een beetje mijn ontdekker", doet Laurens De Bock zijn verhaal in Sport/Voetbalmagazine.

"Leekens vond dat ik de stijl had om voor Club Brugge te spelen en ik vond dat zelf ook wel. Nu ging de transfer uiteindelijk niet door omdat Lokeren een te hoge som op mijn hoofd plakte en dat was vier miljoen euro. Ik heb niet moeilijk gedaan want ik wist dat Lambrecht niet makkelijk zou inbinden. Hier was ik ook zekerder van speelminuten en achteraf bekeken heb ik niet de verkeerde beslissing genomen", besluit De Bock.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties