Mémé Tchite: "De wedstrijd tegen Standard is niet speciaal voor mij"

Niels Ceulemans
| 11 reacties
Mémé Tchite: "De wedstrijd tegen Standard is niet speciaal voor mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komende zondag speelt Mémé Tchite voor het eerst sinds zijn transfer naar Club Brugge tegen zijn ex-ploegmaats van Standard. De flamboyante spits reageert alsnog Stoïcijns: "Voor mij is dit een wedstrijd zoals een andere."

Hoewel hij uitkijkt naar het weerzien met zijn ploegmaats en de technische staf, verwacht Mémé geen warm onthaal van de fans. “De kans is groot dat ze me zullen uitfluiten maar dat hoort er nu eenmaal bij. Het enige wat je kan doen is jezelf erbij neerleggen.”

Omdat Club en Standard evenveel punten tellen in het klassement zal het een wedstrijd op het scherp van de snede worden. “Deze match is inderdaad belangrijk voor het klassement maar de competitie duurt nog lang. Zeker in een systeem met play-offs mag je het belang van één wedstrijd niet overschatten.”

Tot slot regeert Tchite op de nieuwe positie die hij bij Brugge bekleedt. “Bij mijn vorige clubs speelde ik meestal in een 4-4-2. Ik moet dus nog wat wennen aan mijn nieuwe rol als vleugelspits in een 4-3-3. Vooral mijn samenwerking met Bacca kan nog beter, al vinden we elkaar al vlot.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties