Biglia: "Wil WK spelen met Argentinië"

Biglia: "Wil WK spelen met Argentinië"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lucas Biglia lijkt deze keer echt op weg naar een transfer. Waar hij uiteindelijk heen zal gaan is nog niet bekend, maar de Argentijn hoopt zelf ook op een overstap naar een grotere competitie met het oog op het WK 2014.

“Ik hoop dat mijn passage bij Anderlecht na 6,5 seizoenen ten einde is. Als weet je natuurlijk nooit wat er gebeurt. Ik zal sowieso de jaren hier nooit vergeten”, aldus Biglia in Het Nieuwsblad. “Als ik in januari niet kan vertrekken, dan vertrek ik in de zomer. De tijd dringt echter. Ik moet niet zo nodig naar een topclub, zolang ik maar naar een grotere competitie kan. Dat moet als ik in 2014 het WK wil spelen met Argentinië”, ging de Argentijnse middenvelder verder.

Biglia wordt gelinkt aan verschillende clubs, maar de Argentijn sluit voorlopig niets uit. Zelfs een overstap naar Rusland niet: “Ik heb nooit gezegd dat ik niet naar Rusland wil. Het is duidelijk dat Spanje en Italië onze droombestemmingen zijn, maar ik sluit de poort niet voor Rusland. Het enige verschil is dat ik dan wel zal moeten praten met mijn gezin: ook mijn vrouw moet achter mijn transfer staan, want haar leven zou dan ook drastisch wijzigen”, besloot Biglia. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties