Garrido: "De titel is nog altijd ons doel"

Fabian Morren
| 51 reacties
Garrido: "De titel is nog altijd ons doel"
Foto: © SC

Juan Carlos Garrido bereidt Club Brugge in Spanje voor op het tweede luik van het seizoen. Intussen werkt men achter de schermen aan transfers. "Vincent Mannaert en Arnar Gretarsson leveren goed werk", zegt de coach.

"Dit is een héél belangrijke periode voor transfers en de club is daar nu volop mee bezig. Ik ben de coach, het is niet mijn taak omn ieuwe spelers te halen, maar ik ben wel heel blij met de manier waarop Mannaert en Gretarsson nu aan de transfers werken", zegt Garrido in HLN.

"Omdat de spelers waarover gesproken wordt het team zullen versterken. Ik ben voortdurend in contact met hen en ik verwacht nieuwe en betere spelers. Misschien dat er in de volgende dagen al meer nieuws zal volgen."

Björn Vleminckx en Thibaut Van Acker zijn alvast weg. "Björn, de club en ikzelf hebben samengezeten en zijn tot de conclusie gekomen dat het beter was voor hem om een nieuwe club te zoeken, kwestie van meer aan spelen toe te komen", verduidelijkt Garrido.

"Met Bacca en Tchité als concurrenten had hij toch weinig zicht op speelkansen. Over Van Acker was ik echt tevreden, maar op zijn positie was er met Zimling en Blondel te zware concurrentie."

Garrido gaat maar weinig vragen uit de weg en is ook eerlijk over de doelstelling van Club dit seizoen, ondanks de al ruime achterstand op Anderlecht. "De titel is nog altijd ons doel", zegt de Spanjaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties