Interview Garrido: "Enkel teleurgesteld tegen Gent en Genk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Garrido: "Enkel teleurgesteld tegen Gent en Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaf zondag een 2-0 voorsprong tegen Anderlecht weg in amper acht minuten. Juan Carlos Garrido komt nog even kort terug op het gelijkspel en benadrukt dat zijn ploeg op de goede weg is.

Sander De Graeve in Brugge

"Ik ben maar van twee wedstrijden echt teleurgesteld, die tegen Gent en in Genk. Voor het overige zijn we op de goede weg qua speelstijl. We kunnen wel nog details verbeteren. Gelijke spelen in Lokeren en tegen Anderlecht zijn voor mij normale uitslagen."

Één van die details zondag was het feit dat Club Brugge te ver terugzakte om de 2-0 te verdedigen. "We waren inderdaad niet succesvol in die laatste tien minuten. Ik werk met de spelers om die dingen te verbeteren. Ik heb goede en slechte dingen gezien in die wedstrijd. We proberen de goede nog beter te maken en de slechte te verhelpen."

"Resultaten zijn de vruchten van je werk. En dat bestaat in voetbal hoofdzakelijk uit fysiek, techniek, tactiek en het mentale. Die dingen kan je niet los van elkaar zien. We hebben een goed team, een goede speelstijl en een goede attitude." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties