Voetbalkrant opnieuw aanwezig op Flanders Tennis-Foot Cup

Redactie
| 0 reacties
Voetbalkrant opnieuw aanwezig op Flanders Tennis-Foot Cup
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eind mei zal Voetbalkrant opnieuw aanwezig zijn op de Flanders Tennis- Foot Cup, het grootste tennisvoetbaltornooi in ons land. De voorbije edities tekende Voetbalkrant present als mediapartner op de kunstgrasvelden van Sporting Lokeren.

Dus ook in 2013 zien we de ballen vliegen (over het net). “De samenwerking met Voetbalkrant is telkens heel vlot verlopen”, geeft gewezen profvoetballer Kenny Verhoene mee. “De website is toonaangevend in Vlaanderen en ze bereikt dagelijks een groot publiek, een publiek dat voor ons heel interessant is, want wij mikken toch ook op de voetballers en de voetballiefhebbers voor onze tweedaagse. Nu is het enkel nog wachten op een eerste ploegje met journalisten van Voetbalkrant. Een mooie uitdaging lijkt me. De beste stuurlui staan blijkbaar ook in Lokeren aan wal!”

Het is pas begin maart, maar niemand twijfelt er nog aan dat het opnieuw een succeseditie wordt op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei. Nog nooit liepen de inschrijvingen zo vlot binnen. “Voor het achtste volwassenentornooi zijn al meer dan 40 van de 60 beschikbare plaatsen de deur uit”, vertelt statisticus Mich De Meyst. “De Flanders Tennis-Foot Cup is ondertussen uitgegroeid tot een klassieker, een welgekomen ontspanning na het slopende voetbalseizoen. Wie er nog wil bij zijn, moet echt niet te lang meer wachten, want naarmate het einde van de competitie nadert, beginnen de voetballers zich te focussen op de tornooien met vrienden. Onze peter Gunther Schepens heeft zich trouwens net ingeschreven. Dus we verwachten dat we het bordje ‘uitverkocht’ binnenkort op onze website moeten zetten.”

“Hetzelfde geldt trouwens voor het jeugdtornooi op zondag”, voegt mede-organisator Kristof Mannaert er aan toe. “Het is nu de vierde editie en -net als bij het hoofdtornooi- laten we ons kindje langzaam groeien. Vorig seizoen vulden we een zonnige dag met 32 ploegen, op dit ogenblik zitten we al aan 44. Een flinke boost plots, dus ook voor dit tornooi zullen we de inschrijvingen vroeger moeten afsluiten. En het valt op dat veel clubs er eind mei opnieuw een leuk uitstapje zullen van maken met de U11, U12, U13 of U14. Sporting Lokeren, Waasland-Beveren, Oud-Heverlee Leuven, Eendracht Aalst, Standaard Wetteren, KFC HO Kalken, KVV Laarne-Kalken, SK Lebbeke, Jong Lede, … allemaal tekenen ze voor een dag voetbalfun. SK Oudegem, Kapelle Sport, Terjoden Welle, VW Hamme, TK Meldert en SK Berlare zullen eveneens al zeker van de partij zijn. Het is immers eenvoudig om vier vriendjes een dagje te laten jongleren met de bal. En bovendien gratis!”

TB

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties