U denkt dat Matias Suarez bepalend wordt in de play-offs

Christophe van den Boom
| 0 reacties
U denkt dat Matias Suarez bepalend wordt in de play-offs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matias Suarez zal in de play-offs ontploffen. Dat vermoedt u toch. Carlos Bacca wordt volgens u de tweede belangrijkste speler in de nacompetitie. Gouden Schoen Dieumerci Mbokani kreeg opvallend weinig stemmen op Facebook.

Na het 1-1 gelijkspel tegen AA Gent werd het dalende vormpeil van Anderlecht pijnlijk duidelijk. U vreest niet dat de situatie in de play-offs zal verergeren, want 37% van de Facebook-stemmers gelooft dat Matias Suarez een bepalende rol zal krijgen in de nacompetitie.

Ook Club Brugge-spits Carlos Bacca heeft een grote achterban. 32% van de stemmers hoopt dat de goaltjesdief de West-Vlamingen naar een goede eindpositie zal leiden.  Jelle Vossen van Racing Genk zal volgens 11% van de stemmers een bepalende rol hebben in de play-offs. Franck Berrier van Zulte Waregem kreeg 9% van de Facebook-stemmers achter zich.

Opvallend: Het geloof in Gouden Schoen Dieumerci Mbokani lijkt weggeëbd. Slechts 3% ziet voor de Congolees een sleutelrol weggelegd.

Harbaoui, De Ceulaer, Refaelov, Ezekiel en Odjidja zullen volgens u geen potten breken. Zij krijgen samen 8% van de uitgedeelde stemmen.

Ook vandaag hebben we op Facebook een vraag voor u klaar: "De loting van de kwartfinale van de Champions League is bekend. Wie is volgens u favoriet op de eindwinst?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties