Reactie Dury: "Dubbel gevoel"

Dury: "Dubbel gevoel"
Foto: © SC

Zulte Waregem en Lokeren deelden vandaag de punten in de eerste wedstrijd van play-off I. Francky Dury kwam met een dubbel gevoel uit de wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Als je achterkomt tegen Lokeren en je kan toch nog een punt pakken, moet je eigenlijk blij zijn. In play-off I is het zeer moeilijk voor een team om er bij een achterstand nog op en over te gaan. Dat is ons vandaag bijna gelukt.”

Toch was er ook wat ontgoocheling bij de coach van Essevee: “Maar aan de andere kant hebben we wel twee keer een half uur zeer goed gespeeld. Als je dan maar een punt kan pakken, heerst er wat ontgoocheling. Lokeren scoorde volgens mij op hun eerste kans. Daarna waren we een tijdje van slag, dus moesten we opletten. Vorige keer maakten ze ons toen in de tweede helft af.”

Dury heeft veel respect voor zijn tegenstander: “Ik vind Lokeren een hele sterke ploeg. Ze toonden vandaag dat ze hun voet naast vele andere teams kunnen zetten in deze play-offs. Toch moeten we enkel naar onszelf kijken en de goede dingen onthouden.”

Wat waren dan die positieve zaken? “We zijn goed aan de match begonnen vanuit onze positie. Lokeren plooide wel goed terug, maar we konden hun omschakeling goed aan. We hebben een aantal kansen gekregen, maar we botsten op een goede Copa.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties