Reactie Fernandez: "Mag nooit gebeuren"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Fernandez: "Mag nooit gebeuren"
Foto: © SC

Gent-coach Fernandez zag dat zijn team verdiend de drie punten thuishield tegen Bergen. De Spanjaard was evenwel niet te spreken over de rode kaart van zijn verdediger Ervin Zukanovic.

“We hadden deze wedstrijd makkelijk kunnen winnen”, begint Fernandez na afloop van de wedstrijd tegen Bergen. “Ik ben heel tevreden over de manier waarop we voor de dag kwamen. We speelden goed voetbal met goeie combinaties op het middenveld, tot de rode kaart van Zukanovic.”

“Wat Zukanovic doet, op die positie, mag nooit gebeuren”, is de Spanjaard duidelijk over de rode kaart zijn verdediger. “Hij mag zich gewoon niet laten provoceren en niet reageren. Deze wedstrijd kost ons, ondanks de overwinning, toch heel wat. Soumahoro valt geblesseerd uit en Zukanovic zal ook wel enkele wedstrijden moeten toekijken.”

“Vanaf de uitsluiting verloren we een beetje de grip op de wedstrijd. We werden nerveus en gaven nog makkelijk een doelpunt weg”, doelt Fernandez op het knullig weggeven van een corner door Rafinha. Die corner luidde de aansluitingstreffer van Bergen in, maar verder kwamen de Draken niet. “We speelden een goeie wedstrijd en tanken vertrouwen voor het vervolg van play-off II. We zullen iedere wedstrijd voluit moeten gaan”, besluit de Spaanse oefenmeester van de Buffalo’s.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties