Reactie Scholz: "Lichte penalty"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Scholz: "Lichte penalty"
Foto: © SC

Alexander Scholz speelde met Lokeren 1-1 gelijk op het veld van Zulte Waregem. De Oost-Vlamingen stonden lang op een 0-1 voorsprong, maar toen beging Scholz een strafschopovertreding op Leye. Volgens de verdediger van Lokeren was de strafschop erg licht.

Sander De Graeve in Waregem

“Als het een penalty was, was het een lichte. Ik moet de beelden wel nog bekijken. De scheidsrechter ging eerst ook niet fluiten, denk ik. Het was op aangeven van de vijfde ref dat de strafschop er kwam. Ik gaf de aanvaller wel de kans te vallen.”

Ook Lokeren kon een penalty krijgen voor handspel van D’Haene. “Hij gaf hem niet, dat kan gebeuren.” Voor het overige speelde de verdediger geen slechte match. “Dat heb je als verdediger natuurlijk, je kan een hele wedstrijd goed spelen, maar één fase kan je duur te staan komen.”

Scholz stond centraal in de defensie met Taravel naast zich op de linksback. “Jérémy is een geweldige voetballer die op meer dan één positie uit de voeten kan. Het is ook geweldig dat hij kon scoren. Zijn voorzetten kwamen er inderdaad niet echt uit, maar het is logisch dat hij nog wat roestig is na zo lang niet te spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties