Reactie Van den Brom: "Moesten wij hier het spel maken, misschien?"

Fabian Morren
| 69 reacties
Van den Brom: "Moesten wij hier het spel maken, misschien?"
Foto: © SC

Anderlecht speelde niet overtuigend, maar hield wel stand op Standard. En daar kan John Van den Brom wel mee leven. "Een uitstekend punt", noemt de coach van Anderlecht het gelijkspel.

Fabian Morren in Luik

"Vooral de manier waarop stemt me tevreden", vertelt Van den Brom. "We hadden heel vaak de bal, alleen was er soms wat weinig diepgang. In de eerste helft waren we echter heer en meester. We hadden controle over de wedstrijd."

Nochtans imponeerde Anderlecht toch niet. "Moeten wij hier op Sclessin in een moeilijke uitwedstrijd het spel maken? Standard speelde in een thuiswedstrijd heel afwachtend en wachtte tot we een fout zouden maken. Wij hoeven hier toch het spel niet te maken. Als de tegenstander ook niet wil, dan krijg je zo'n wedstrijd", zegt Van den Brom.

"Als je voelt dat een punt op dat moment het hoogst haalbare is, moet je daar tevreden mee zijn", vervolgt de Nederlander. "We hebben geen spelers die een wedstrijd in het slot kunnen gooien, maar nu deden we het wel als ploeg. Dit is gewoon een uitstekend punt. Ik ben dik tevreden, hoor. In de komende twee thuiswedstrijden moeten we nu 6 op 6 halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties