Kujovic: "Mikken nog op de titel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 62 reacties
Kujovic: "Mikken nog op de titel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge pakte zondag een punt op Anderlecht. Bij de West-Vlamingen voelde het gelijkspel echter aan als een verlies. Vooral doelman Vladan Kujovic was ontgoocheld na het laatste fluitsignaal.

In de eerste helft legde blauw-zwart oogstrelend voetbal op de mat. Aan de rust leidden de West-Vlamingen met 0-1. Bovendien moest Anderlecht nog meer dan een helft verder met een man minder na een rode kaart voor Denis Odoi.

“Voor de rust speelden we wellicht ons beste voetbal van dit seizoen”, vertelt Kujovic aan Sporza. “Zo’n wedstrijd moeten we gewoon kunnen uitspelen. Ik ben diep ontgoocheld in het resultaat.”

“Tijdens de rust maakten we afspraken”, gaat de Brugse goalie verder. “Maar die leefden we niet na. We deden echter het volledig tegenovergestelde op het terrein. Die lange ballen van Anderlecht waren drie minuten onderweg en dan nog gaven we de kansen op een kinderachtige manier weg.”

Toch weigert Kujovic de titeldroom op te geven. “Er zijn nog zeven wedstrijden te gaan en alles is nog mogelijk. We mikken nog steeds op de titel. Er is geen enkele ploeg die play-off I domineert. Iedereen kan van iedereen winnen. Een achterstand van vijf punten is niets.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties