Reactie Berrier: "We moeten ook Bruzzese bedanken"

Berrier: "We moeten ook Bruzzese bedanken"
Foto: © SC

Franck Berrier scoorde een mooi doelpunt, maar stond volledig in de schaduw na de knappe prestatie van Mbaye Leye. Een glansrol die de Fransman met plezier aan de Senegalese aanvaller liet.

"We hebben vandaag heel sterk gespeeld", zei Berrier. "Het belangrijkste is echter die eerste winst in de play-offs. We hebben vier heel mooie doelpunten gescoord en een heel sterke tweede helft gespeeld. Ik ben blij voor Leye. Hij speelde fantastisch en werkte het allemaal heel mooi af. De samenwerking tussen ons loopt al heel lang goed en vandaag kwam dat nog eens goed in de verf te staan. Op training was het de laatste weken ook al van dat. We vinden elkaar gewoon goed."

Berrier had echter ook nog een woordje veil voor Sébastien Bruzzese. De invaller voor Samy Bossut deed een paar geweldige reddingen en één hele cruciale. "We kwamen onder druk te staan op het einde, maar dan deed Séba een geweldige redding bij 3-4. We moeten hem daarvoor bedanken, anders hadden we het weeral weggegeven."

Zulte Waregem staat na vier wedstrijden nog steeds tweede en het doel komt steeds dichterbij. "Nee, ik wil niet over de titel spreken. Ons doel is Europees voetbal en daarvoor hebben we vandaag een grote stap gezet. Nu zondag tegen Anderlecht kunnen we weer eerste worden en door de winst van vandaag kunnen we met vertrouwen naar die match uitzien. En ook met een bonus, want drie punten op Club waren niet ingecalculeerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties