Beerschot in beroep bij BAS

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 75 reacties
Beerschot in beroep bij BAS
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot AC gaat in beroep bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport. Dat meldt de Antwerpse club bij monde van advocaat Dirk De Maeseneer.

Beerschot AC is sinds afgelopen zaterdag zeker van degradatie uit de Jupiler Pro League. Door het verlies in Jan Breydel is sportieve redding onmogelijk voor de Ratten. Maar op het Kiel is men dezer dagen meer bezig met de licentiezorgen. De club heeft immers nog geen bewijsje om volgend seizoen te mogen aantreden in tweede klasse. Zonder licentie is de vrij val richting derde klasse ingezet.

De Antwerpenaren hebben beslist om beroep aan te tekenen bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport. Die instantie is immers de laatste reddingsboei voor Patrick Vanoppen en co. Dat bevestigt advocaat De Maeseneer aan Sport/Voetbalmagazine. Het BAS zal de hele procedure rond de geweigerde licentie herbijkeken.

Het beroep wijst erop dat het clubbestuur nog steeds gelooft in het sportieve verhaal van de Ratten. De voornaamste valkuil is de schuldenput van zo’n zeventien miljoen euro. “Er zijn momenteel drie pistes die bewandeld worden”, besluit De Maeseneer zonder namen te noemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties