Reactie Leye: "We verdienen die eerste plaats op dit moment"

Leye: "We verdienen die eerste plaats op dit moment"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem is de nieuwe leider in play-off I. Mbaye Leye scoorde een strafschop en miste er ook eentje. Na de wedstrijd was hij heel tevreden over de wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Waregem

“We verdienen op dit moment die eerste plaats. We staan nu eerste na vijf matchen. Het belangrijkste is om eerste te staan en te genieten, maar nu moeten we blijven focussen op de rest van de play-offs.”

“Ik hoop natuurlijk eerste te blijven tot het einde. We moeten elke wedstrijd gewoon weer punten proberen pakken. We gaan ook altijd op bezoek bij een ploeg met de intentie om te winnen, dus dat zullen we ook tegen Standard doen.”

We vroegen nog of de leidersplaats niet voor extra druk zal zorgen bij de ploeg, maar daarover was Leye duidelijk: “We gaan alles blijven geven de volgende wedstrijden. We blijven een kleine club, dus die druk zal er niet meteen zijn. Dury zal de druk wel snel terug doen verdwijnen. We moeten gewoon blijven trainen en nog niet aan het einde denken. Er komen nog vijf finales.

De doelpunten gaan de laatste paar matchen vlot binnen bij Leye, maar daar wil hij niet aan denken: "Ik ben geen man van statistieken, ik ben gewoon een deel van het collectief. Ik haal gewoon het maximum uit mezelf en ik wil doeltreffend zijn. Jammer dat ik even een gebrek aan concentratie had bij de tweede strafschop, maar ik was heel opgelucht dat we toch nog wonnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties