Boucaut: "Ik heb goed gefloten"

Boucaut: "Ik heb goed gefloten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de wedstrijd wou scheidsrechter Alexandre Boucaut niet reageren. Er was immers veel commotie geweest tijdens Zulte Waregem-Anderlecht. Maandag, na het bekijken van de beelden, bleef de ref achter zijn beslissingen staan.

Bij Anderlecht gingen ze vol door op de scheidsrechter. "Op de arbiter schieten is natuurlijk gemakkelijk", zegt Boucaut in Het Nieuwsblad. "Ik moet zeggen dat al die commentaar me wel aan het twijfelen bracht, maar ik heb tot twee keer toe de beelden herbekeken. Ik vind nog altijd dat ik goed gefloten heb. Ik stond goed geplaatst bij de twee strafschoppen en van die zogezegde fout op ­Kouyaté merk ik niet veel."

Boucaut gaat er zich trouwens niet te veel van aantrekken. "Van de controleur op de tribune heb ik  een rapport gekregen dat in het algemeen goed was. Ja, in Play-off 1 fluiten is op dit moment heel erg stresserend. Volgend weekend leid ik wel een match in tweede klasse die nog belangrijk is voor het behoud: Sint-Niklaas-STVV. Dat is helemaal geen straf, de scheidsrechters roteren gewoon af en toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties