Cercle meteen leider in eindronde

Timothy Collard
Timothy Collard
| 62 reacties
Cercle meteen leider in eindronde
Foto: © SC

Cercle Brugge heeft zijn start niet gemist in de eindronde. Het team van Lorenzo Staelens won overtuigend op bezoek bij Moeskroen-Péruwelz en zag de concurrentie gelijkspelen.

Moeskroen-Cercle Brugge

Tim Smolders was de grote man bij De Vereniging. De middenvelder opende na een goed kwartier spelen de score en vijf minuten later nam hij ook het tweede Brugse doelpunt voor zijn rekening.

Cercle hield goed stand en Moeskroen slaagde er niet in om de aansluitingstreffer te scoren. Helemaal aan het einde zorgde Mushaga Bakenga voor de 0-3-eindstand. Zo vat het team van Lorenzo Staelens de eindronde perfect aan en omzeilt het meteen een lastig klip op bezoek bij de fusieclub.

Westerlo-Woluwe

Westerlo maakte een iets mindere start. Het liet in zijn eerste thuiswedstrijd meteen punten liggen tegen White Star Woluwe. Jonathan Wilmet had Westel nochtans vroeg in de wedstrijd al op voorsprong gebracht.

De troepen van Dennis van Wijk breiden echter geen vervolg aan hun goeie start. Aan het begin van de tweede helft trok Yannick Loemba de stand opnieuw in evenwicht. Daarna kon geen van beide teams de wedstrijd nog in zijn voordeel beslissen en zo is Cercle Brugge meteen de winnaar van de eerste speeldag in deze eindronde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties