Wie zet een stap richting titel?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wie zet een stap richting titel?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat aan de Gaverbeek de kraker tussen Zulte Waregem en Club Brugge op het programma. De winnaar zet een stap richting titel. Een gelijkspel zou dan weer Anderlecht aan de titel kunnen helpen.

Spanning troef dus aan de Gaverbeek vanavond. De vorige wedstrijd tussen beide ploegen werd in een beslissende plooi gelegd door Mbaye Leye, die een indrukwekkende hattrick lukte. Zulte Waregem hoopt alvast dat de spits zijn duivels opnieuw kan ontbinden. Essevee lijkt erg zelfzeker als we op de interviews van de laatste dagen afgaan. Volgens Malanda wordt het bij winst vanavond zeker kampioen op Anderlecht.

Francky Dury kan op een fitte kern rekenen. Ook Godeau, die sukkelde met de rug, trainde mee met de groep en zit in de selectie. Ook Franck Berrier zit gewoon in de selectie.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Delaplace, Hazard, Leye, Berrier, Lendric, Trajkovski, Naessens, Vandenbroucke, Skulason, Conté, Godeau, Bruzzese, Hinostroza, D’Haene, Verboom, Malanda en De Boel.

Ook bij Club Brugge is men strijdvaardig. "Dit is opnieuw de meest belangrijke match van het seizoen. We gaan vol voor de winst", wist Garrido ons gisteren nog mee te delen. Club Brugge zit ook in bloedvorm, vooral bij Maxime Lestienne lukt dezer dagen alles.

Bij Club kan kapitein Ryan Donk opnieuw spelen, ook Carl Hoefkens keert terug uit schorsing. De vraag is wie er zal moeten wijken voor de kapitein. Wij zetten ons geld alvast op Adu.

Selectie Club: Kujovic, Jorgacevic, Høgli, Almebäck, Hoefkens, Donk, Meunier, De Bock, Duarte, Adu, Jørgensen, Vazquez, Refaelov, Lestienne, Trickovski, Gudjohnsen, Bacca en Mechele.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Club Brugge is heel nipt de favoriet. Als je 60 euro inzet op de Bruggelingen, kan je 150 euro verdienen. Een gokje op de thuisploeg kan 156 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITEeen account en krijg 60 euro gratis.

Jouw Prono
-
wint Gelijk wint
0% 0% 0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties