AA Gent op volle sterkte tegen Leuven

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
AA Gent op volle sterkte tegen Leuven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent speelt morgen in eigen huis tegen OH Leuven de terugwedstrijd van de finale van play-off II. AA Gent kan rustig naar deze wedstrijd toeleven gezien de 1-4 voorsprong die uit Leuven meegenomen werd. Toch gaat coach Fernandez zijn ploeg niet drastisch omgooien.

Sander De Graeve in Gent

"Ik ga enkele wijzigingen doorvoeren, maar het zullen er niet veel zijn", aldus Victor Fernandez die vooral het ritme en de stijgende lijn waarin zijn Gent zit wil vasthouden met het oog op de barrages tegen Standard. "We gaan deze wedstrijd wel serieus nemen, mijn ervaring leert me dat je gen enkele tegenstander mag onderschatten."

"We moeten deze match spelen met dezelfde intensiteit en hetzelfde tempo als anders. De supporters verdienen ook een goede prestatie van AA Gent. Ze zullen opnieuw aanwezig zijn en staan momenteel heel dicht bij het team."

Bij de Buffalo's lijkt het seizoen van Melli definitief voorbij. Vorige week stond er nog een vraagteken achter zijn naam, maar de verdediger traint nog steeds niet mee met de groep. Verder staan er enkele spelers op één gele kaart van een schorsing. Daarbij bevinden zich ook verdedigers Arzo, Zukanovic en Nahayo. Arzo zal morgen waarschijnlijk niet aan de aftrap komen. Hem staat bij een geel karton namelijk twee matchen schorsing te wachten.

Ilombe Mboyo staat ook op één gele kaart van een schorsing maar komt hoogstwaarschijnlijk wel aan de aftrap. De spits gaf na de zege op Leuven ook aan dat hij elke wedstrijd wil spelen;

Selectie Gent: Boeckx, Padt, Cendros, Nahayo, Zukanovic, Arzo, Rafinha, Maréval, Neto, Hubert, Van Der Bruggen, Lepoint, Brüls, Soumahoro, Kage, Lopez, Coulibaly en Mboyo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties