Reactie Decuyper: "Droom wordt stilaan werkelijkheid"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Decuyper: "Droom wordt stilaan werkelijkheid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Algemeen manager Patrick Decuyper van Zulte Waregem was uiteraard erg tevreden na de 5-2 overwinning van zijn ploeg tegen Club Brugge. Hij voelt dat de droom van de titel dichterbij komt.

Sander De Graeve in Waregem

"De droom wordt stilaan werkelijkheid, nog één match scheidt ons ervan. We gaan er alles aan doen om dit seizoen in schoonheid te beëindigen. Europees voetbal volgend seizoen is nu al zeker", aldus een glunderende algemeen manager van Zulte Waregem.

Decuyper is ook lyrisch over het spelbeeld van zijn Zulte Waregem. "Zoals ons speelt er geen ploeg in België. Onze manier van voetballen is echt uniek. Ik heb een Belgische ploeg zelden de bal zo zien rondtikken. We hebben als team gespeeld vandaag, niemand voelde zich beter of minder dan de rest."

Decuyper is overigens blij dat Zulte Waregem met twee punten achterstand naar het Astridpark trekt. "Dat zei ik voor de wedstrijd ook al. Dan moeten we komen en spelen we ons eigen spel. Het wordt een schitterende finale tegen Anderlecht dat ook al heel het seizoen bovenaan staat. Dat de beste moge winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties