KV Kortrijk: "Fusie niet aan de orde"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 37 reacties
KV Kortrijk: "Fusie niet aan de orde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk ontkent de geruchten rond een fusie tussen de club en Zulte Waregem. "Het is perfect leefbaar met twee stabiele clubs in Zuid-West-Vlaanderen", aldus woordvoerder Jelle Brulez.

Eerder ontkrachtten Patrick Decuyper, CEO van Zulte Waregem, en Antwerps burgemeester Bart De Wever de geruchten rond de verhuis van Zulte Waregem naar Antwerpen. Toch lieten beide heren uitschijnen dat Essevee binnenkort wel eens zou kunnen gaan fusioneren met KV Kortrijk. Maar wat vinden de Kerels zelf van dat plan?

“Een fusie lijkt ons niet aan de orde”, vertelt Brulez in Het Laatste Nieuws. “Zo’n uitspraken zijn bovendien gevoelige materie. Zeker voor de supporters.”

Aan de Gaverbeek is men van mening dat het niet mogelijk is om twee eersteklassers te onderhouden binnen een straal van tien kilometer. “Het is in mijn ogen perfect leefbaar met twee stabiele clubs in Zuid-West-Vlaanderen. Al geef ik ook wel toe dat we Londen niet zijn, maar daar heb je zelfs een handvol clubs die quasi naast elkaar liggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties