Beloften verliezen van Brazilië

De Belgische beloften zijn met een nederlaag begonnen aan het Toulonfestival. Tegen Brazilië werd het uiteindelijk 1-2, nadat de Belgen wel op voorsprong waren gekomen.

Na een kwartier waren de Belgen tegen de gang van het spel in op voorsprong gekomen via Vetokele, die een voorzet van Bruno proper afwerkte.

Na het doelpunt werd de druk van de Brazilianen alleen maar groter. Het was een verrassing dat de Belgen met een voorsprong de rust in konden, maar na de rust was het snel raak: Yuri Mamute kopte de Brazilianen terug in de match.

Enkele minuten later was het zelfs als 1-2, toen Araujo het leer in doel liet belanden. De jonge Rode Duivels probeerden nog, maar konden niet meer scoren en beginnen zou het toernooi met een nederlaag.