Meert: "Extra mooi dat ik bij Essevee aan de slag kan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Meert: "Extra mooi dat ik bij Essevee aan de slag kan"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Stijn Meert gaat de beloften van Zulte Waregem onder zijn hoede nemen. "Ik heb een trainerscursus gevolgd en wist dat ik het diploma ooit ging gebruiken. Het is dan ook extra mooi dat ik bij Zulte Waregem aan de slag kan."

Meert voetbalde vorig seizoen nog in tweede klasse bij Oudenaarde, maar zet definitief een punt achter zijn carrière. “Ik heb een trainerscursus gevolg en wist dat ik het diploma ooit ging gebruiken. Het is dan ook extra mooi dat ik bij Zulte Waregem aan de slag kan. Met Essevee beleefde ik tenslotte de mooiste momenten uit mijn actieve carrière", vertelt de enthousiaste beloftencoach in Het Nieuwsblad.

De ex-speler van onder andere KV Kortrijk, STVV en Zulte Waregem gaat de voetbaltaak combineren met zijn job als leerkracht, al zal dat laatste op een lager pitje staan. “Ik viel een beetje uit de lucht toen ik het aanbod kreeg, maar het is een kans die ik niet mag laten liggen. Mijn carrière als leerkracht gaat inderdaad eventjes naar het achterplan. Druk? Ik zal wel slapen als ik op pensioen ben.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties