KV Turnhout wil rol van betekenis spelen

Jens Hoofteer
| 3 reacties
KV Turnhout wil rol van betekenis spelen
Foto: © SC

KV Turnhout doet er alles aan om met een sterk elftal aan de competitie te kunnen beginnen. Voor de tweede week wordt er duchtig getraind onder leiding van Hesham Salem, bijgestaan door Mohamed Ahmed, het trainersduo dat ook vorig seizoen de succesvolle operatie 'redding' leidde.

De jongste dagen stonden er liefst drie trainingen per dag op het programma. Dinsdagavond won de derdeklasser een oefenwedstrijd tegen een gelegenheidselftal, bestaande uit spelers zonder contract waarvan de meeste in eerste of tweede nationale speelden, voornamelijk in Nederland. Wamberto de Souza zorgde met twee doelpunten voor een 2-0-zege.

Belangrijk en positief is ook dat de Turnhoutse jongeren zeer goed meedraaien in het geheel. Nick Pinxten en Nick Marijnissen zijn al goed geïntegreerd, net zoals de gebroeders Geudens, die momenteel met verlof zijn. David Eyland is een stukje gedwarsboomd door zijn studies, maar die keren dat hij er bij was, lukte het hem aardig.

De clubwebsite meldde dinsdagavond ook nog dat Jansen Da Silva Alandson de gelederen van Turnhout komt versterken. Jansen Da Silva Alandson is een aanvaller die, zoals de naam doet vermoeden, afkomstig is uit Brazilië. Vorig seizoen was hij een van de smaakmakers bij Coxyde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties