Transfergeruchten van de dag: Fellaini liever naar United dan Arsenal

Transfergeruchten van de dag: Fellaini liever naar United dan Arsenal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Ook Napoli meldt zich voor Higuaín, de spits van Real die naar Arsenal leek te gaan. Ook Leandro Damiao van Internacional staat op het lijstje. Ontdek HIER ook welke speler van Real reeds medische testen aflegt in Italië.

Michael Almebäck was al een tijdje te veel bij Club Brugge, maar nu is er ook een nieuwe club voor hem. Benieuwd waar hij heen trekt? HIER klikken.

Gisteren gaven we HIER al aan dat er voor Dalibor Veselinovic heel wat binnenlandse interesse is. Nu is er echter ook concurrentie uit het buitenland: De Graafschap hengelt naar de diensten van de speler.

Olympique Lyon heeft nog steeds interesse in Gervinho. Om Arsenal gunstig te stemmen, zou in de deal ook Yoann Gourcuff kunnen worden gebruikt.

Of Fabregas terug naar Arsenal keert, of eventueel naar Manchester United trekt, is nog niet geweten. Wel is duidelijk dat Barcelona graag wil verkopen, al moet er een megabod komen.

Barcelona zou zich dan weer graag willen versterken met Frederico 'Fred' Chaves Guedes.

Wayne Rooney is boos op David Moyes en de speler zou daardoor wegwillen. Lees HIER het hele verhaal. Chelsea deed prompt een bod op de speler, maar krijgt nul op het rekest. Dat lees je HIER.

En ook Zlatan Ibrahimovic is boos. De inkomende transfer van Edinson Cavani stuit de Zweedse spits tegen de borst. Hij zou dan ook graag vertrekken bij PSG. Real Madrid lijkt een kanshebber om hem binnen te halen, maar de voorzitter van PSG wil van geen vertrekken weten.

Gisterenavond was Frederic Sammaritano een opvallende gast bij Lens - Zulte Waregem. De 27-jarige aanvallende middenvelder zou bij Essevee een back-up kunnen zijn voor Berrier, die in Turkse interesse staat. Update: de speler is ondertussen al officieel op weg naar Essevee voor een uitleenbeurt. Lees er HIER het fijne van.

Anil Koç leek op weg naar Ujpest, maar de speler zelf zou geweigerd hebben Standard te verlaten voor een avontuur in Hongarije.

Timothy Derijck staat zeker niet weigerachtig richting een overstap naar FC Utrecht. De Belg is overbodig bij PSV, maar hij ziet Utrecht als een goede nieuwe stap in de carrière.

Santi Cazorla zou dan weer op weg kunnen zijn naar Atlético Madrid, al staat Arsenal zeker niet te springen om een overstap. Lees HIER meer informatie.

Waar trekt Higuain heen? Het leek lange tijd Arsenal te gaan worden, maar nu is Napoli een kaper op de kust. Het hele verhaal op 1 adres: HIER!

Lucas Digne is op weg van Lille naar PSG. Hij legde al medische testen af in de hoofdstad en tekent vermoedelijk voor vijf jaar.

Marnick Vermijl heeft een contractverlenging getekend bij Manchester United. Hij wil de komende twee jaar zichzelf bewijzen.

Inter en AS Roma toonden eerder al interesse, maar nu springt ook Fiorentina vol op de kar Radja Nainggolan. Cagliari blijft echter de boot afhouden voorlopig.

Als Fellaini de keuze krijgt tussen Manchester United en Arsenal, dan kiest de Rode Duivel voor Man U. Daar zou hij ex-coach David Moyes tegenkomen, wat zeker kan helpen in zijn beslissing. Voorlopig is er echter nog geen sprake van een transfer van de Belg.

Hulk lijkt dan toch op weg naar AS Monaco. Hij zou nu al in het prinsdom zijn om er een contract te bespreken. De komende uren en dagen vermoedelijk meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties