Club zonder sterkhouders tegen Wolfsburg

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 53 reacties
Club zonder sterkhouders tegen Wolfsburg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juan Carlos Garrido maakte vanmiddag zijn selectie bekend voor de Brugse Metten van morgenavond. Voor Vladan Kujovic en Victor Vazquez komt het treffen tegen Wolfsburg te vroeg.

De Brugse Metten zijn de traditionele opener van het blauw-zwarte voetbalseizoen. De wedstrijd tegen Wolfsburg is niet alleen een grote test voor Club Brugge, maar ook meteen de eerste wedstrijd in het Jan Breydelstadion.

Vladan Kujovic en Victor Vazquez (foto) zullen alvast niet te zien zijn morgenavond. Kujovic is nog niet helemaal hersteld van een kneuzing in de borststreek. De Catalaan kreeg dan weer enkele dagen rust voorgeschreven uit voorzorg. Tom De Sutter maakt dan weet zijn groot debuut. Dat staat te lezen op de webstek van Club Brugge.

De selectie van blauw-zwart: Mathew Ryan, Sven Dhoest, Tom Høgli, Oscar Duarte, Laurens De Bock, Björn Engels, Brandon Mechele, Timmy Simons, Enock Adu, Jonathan Blondel, Spyridon Fourlanos, Birger Verstraete, Lior Refaelov, Shangyuan Wang, Maxime Lestienne, Eidur Gudjohnsen, Tom De Sutter, Nikola Storm, Tuur Dierckx en Boli Bolingoli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties