Transfergeruchten van de Dag: Fellaini naar United?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Transfergeruchten van de Dag: Fellaini naar United?
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De competitiestart nadert in Europa met rasse schreden. Vooralsnog bleef het overal relatief rustig op de internationale transfermarkt. Diverse clubs worden echter zenuwachtig rond eventuele versterkingen. Meteen het sein om de geruchtenmolen een tandje sneller te laten draaien?

Volgens de Franstalige media heeft Standard met Sinan Bolat een 'nieuwe' doelman beet. Kismet Eris, de zaakwaarnemer van de goalie, ontkent de interesse echter aan de redactie van Voetbalkrant.com. Lees HIER meer.

De Rouches lijken binnenkort ook een extra verdediger vast te leggen. Tal Ben Haim zou het team van zijn landgenoot en coach Guy Luzon komen versterken. Lees er in DIT ARTIKEL meer over.

Ook RSC Anderlecht wil de komende dagen uitpakken op de transfermarkt. Luka Milivojevic staat dicht bij een overeenkomst met de Belgische landskampioen. Herman Van Holsbeeck wil de verdedigende middenvelder vrijdag voorstellen op de fandag, maar ondertussen wordt in Servië een verbaal robbertje uitgevochten om het prijskaartje. HIER kom je meer te weten.

Hoe stelt Junior Malanda het ondertussen op 'familiebezoek' in Londen? De middenvelder, die zijn contract verbrak bij Zulte Waregem, werd gisteren door een medewerker van Voetbalkrant.com gespot op zijn weg naar Londen. Is hij bijna rond met Fulham? Het artikel kan je nalezen met een simpele KLIK.

Het bleef vooralsnog opvallend stil rond Jelle Vossen. De aanvoerder van KRC Genk, die al een tijdje droomt van het buitenland, is echter geen certitude voor de Limburgers. Toch verwacht Mario Been dat de aanvaller gewoon blijft. HIER kan je meer lezen.

Arsenal duwt dan weer het gaspedaal in voor Luis Suarez. The Gunners brachten een tweede bod uit van zo'n 46 miljoen euro op de Uruguayaanse aanvaller, maar die telegram werd door Liverpool FC van tafel geveegd. Benieuwd of Arsène Wenger zijn portefeuille een derde maal wil opentrekken? Klik dan op deze LINK.

Ook Manchester United blijft de markt afspeuren op zoek naar potentiële versterkingen. Het oog van The Red Devils viel op Marco Reus van Borussia Dortmund. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Gelb und Schwarz de aanvaller zal laten gaan.

De Engelse tabloids hebben alvast hun werk dezer dagen. Ook Sunderland wil zich, op defensief vlak dan, versterken. Daarvoor lonken The Black Cats naar Aly Cissokho van Valencia. De Spaanse subtopper kampt met financiële problemen. Een transfer van de Fransman lijkt dus niet onwaarschijnlijk.

Volgt Ronaldinho het voorbeeld van onder anderen Didier Drogba en Wesley Sneijder. De voormalige superster van FC Barcelona, die momenteel bij Atlético Mineiro speelt, wordt in verband gebracht met Besiktas. De Braziliaan zou zich in Europa bovendien in de gratie van de Goddelijke Kanaries kunnen spelen. Wie droomt er nu niet van een wereldkampioenschap in eigen land?

Gonzalo Higuain lijkt eindelijk zijn keuze gemaakt te hebben. De Argentijnse aanvaller trekt niet naar de Premier League, maar kiest voor een avontuur bij het Napoli van Rode Duivel Dries Mertens. Kom er HIER meer over te weten.

Landrey Mulemo is niet langer absoluut nodig bij KV Kortrijk, maar er zou al een geïnteresseerde club zijn. De speler zou naar Beiter Jeruzalem kunnen. Lees alles HIER.

Trekt Marouane Fellaini dan alsnog naar Manchester United? Lees HIER alle nieuwe informatie over de mogelijke transfer van Fellaini.

Darren Bent maakt er graag zelf een spelletje van. Hij zal vermoedelijk later deze week bekend maken wie zijn nieuwe ploeg wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties