Transfergeruchten van de Dag

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Transfergeruchten van de Dag
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De competitiestart nadert in Europa met rasse schreden. Vooralsnog bleef het overal relatief rustig op de internationale transfermarkt. Diverse clubs worden echter zenuwachtig rond eventuele versterkingen. Meteen het sein om de geruchtenmolen een tandje sneller te laten draaien.

Waar ligt de toekomst van Toby Alderweireld? De Rode Duivel heeft nog een éénjarige overeenkomst lopen in Amsterdam, maar aast op een transfer naar het buitenland. Onder meer Norwich City en Bayer Leverkusen toonden al interesse, maar de verdediger traint nog steeds bij de Ajacieden. De kans lijkt bovendien alsmaar groter dat Alderweireld gewoon zijn contract uitdient in de ArenA. Lees HIER meer.

Jelle Vossen schermt dan weer met interesse van Celtic Glasgow. De Schotten vallen vooralsnog over het prijskaartje dat door KRC Genk op de aanvaller wordt geplakt. HIER kom je meer te weten.

Club Brugge probeert dan weer een oplossing te vinden voor de situatie van Jesper Jorgensen. Het Deense Nordsjaelland toont interesse voor de ex-smaakmaker van KAA Gent, maar de onderhandelingen zitten in het slop.

Standard probeert ondertussen nog een verloren zoon terug te lokken naar Sclessin. De Rouches zouden bij Anzhi immers geïnformeerd hebben naar Medhi Carcela. De terugkeer van de dribbelkont zou Roland Duchâtelet alvast extra krediet opleveren bij de fans.

Fabien Camus hoopt op een basisstek bij KRC Genk. De andere optie is simpelweg vertrekken. De Limburgers zouden ondertussen al aanbiedingen uit Frankrijk en Italië hebben geweigerd. Nochtans startte de middenvelder tegen KV Oostende gewoon op de bank. HIER kom je meer te weten over de situatie van Camus.

Het transferdossier rond Aleksandar Mitrovic lijkt ingewikkelder dan het is. Het bod van RSC Anderlecht op het Servische goudhaantje werd geweigerd door Partizan Belgrado. Grijpt de landskampioen naast de aanvallende versterking of wil Partizan Mitrovic nog gebruiken in de voorrondes van de Champions League? HIER lees je alvast meer over het ingewikkelde dossier.

Scoort Real Madrid binnenkort nog eens op de transfermarkt? Volgens de geruchtenmolen zou Zlatan Ibrahimovic op weg zijn naar De Koninklijke. Vooral Carlo Ancelotti dringt in de Spaanse hoofdstad aan op een hereniging met de Zweedse aanvaller. HIER kan je het volledige artikel nalezen.

Pep Guardiola aast dan weer op David Luiz. De Catalaan wil de verdediger losweken bij Chelsea en naar Bayern München halen. De vraag is echter of José Mourinho de sterkhouder wil laten gaan.

Ook de naam van Gareth Bale mag niet ontbreken in dit overzichtje. Real Madrid aast al weken op de diensten van de flankaanvaller, maar Tottenham Hotspur houdt vooralsnog het been stijf. Komt er vandaag eindelijk schot in de zaak?

Geloof het of niet, maar AS Monaco heeft 'een naam' wandelen gestuurd. De promovendus stuurde Nani, die hen werd aangeboden door Manchester United, wandelen. Nochtans smeten de Monegasken de voorbije weken het geld overboord. Meer weten? Eén adres: DIT.

Ook Antonio Adan is op zoek naar een nieuwe club. De doelman is het beu om in de schaduw te staan van Iker Casillas en wil een garantie op speelminuten. Rayo Vallecano leek eventjes een uitweg te bieden, maar die piste bleek niet concreet. HIER lees je alles.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties