Transfergeruchten van de Dag

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 41 reacties
Transfergeruchten van de Dag
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De competitiestart nadert in Europa met rasse schreden. Vooralsnog bleef het overal relatief rustig op de internationale transfermarkt. Diverse clubs worden echter zenuwachtig rond eventuele versterkingen. Meteen het sein om de geruchtenmolen een tandje sneller te laten draaien.

RSC Anderlecht speurt al enkele weken de transfermarkt af. De hoofdstedelingen grepen echter al naast onder meer Ilombé Mboyo en Jona Dos Santos. Nu dreigt paars-wit ook naast Oussama Assaidi te grijpen. De flankaanvaller van Liverpool kan rekenen op interesse uit Nederland, Italië en Engeland. Met welke clubs RSCA rekening moet houden, lees je HIER.

Mahatma Otoo probeert ondertussen een contract te versieren bij Club Brugge. De Ghanees mag immers een weekje proefdraaien op Jan Breydel. Eén ding is zeker: de ontbolstering van Shanyuan Wang zorgde er alvast voor dat blauw-zwart vertrouwen geeft in testers. HIER kom je meer te weten.

Doet Manchester United nog een finale inspanning voor Marouna Fellaini. Het is geen geheim dat David Moyes zijn voormalige poulain naar Old Trafford wil halen. The Red Devils hebben nog twee dagen de tijd om in actie te schieten. De Rode Duivel mag tot één augustus vertrekken. Daar staat wel een prijskaartje van een slordige 25 miljoen euro tegenover. HIER lees je het volledige artikel.

Diezelfde prijs - zo'n 25 miljoen euro - hoopt Real Madrid te vangen voor Sami Khedira. José Mourinho hoopt immers herenigd te worden met de middenvelder bij Chelsea. Het is echter niet duidelijk of de Duitse international een verhuis ziet zitten.

Er lijkt dan weer een oplossing in de maak voor Ibrahim Affelay. De Nederlander is overbodig bij FC Barcelona en is op zoek naar speelminuten. Wellicht zorgt Malaga voor een oplossing. De Spaanse subtopper kampt echter met financiële problemen en wil Afellay huren van de Catalanen.

Nog in Camp Nou komt er geen schot in de zaak rond Victor Valdes. De doelman is in juni einde contract en weigert bij te tekenen. AS Monaco kwam al met een voorstel op de proppen, maar de Spaanse international lijkt zijn contract gewoon uit te dienen bij Barça. HIER lees je meer.

Zulte Waregem bereidt zich ondertussen voor op de terugkeer van Junior Malanda. De middenvelder, die eerder zijn contract verbrak aan de Gaverbeek, zou een overeenkomst bereikt hebben met VfL Wolfsburg. De Duitsers lenen hem meteen uit aan Essevee. HIER lees je meer.

Sinan Bolat traint dan weer mee met FC Porto. Het is momenteel nog niet duidelijk of de doelman er ook een contract op zak heeft. Klik HIER om meer te lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties