Mag Vossen Premier League-droom opbergen?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 44 reacties
Mag Vossen Premier League-droom opbergen?
Foto: © SC

Newcastle United zou interesse hebben in Jelle Vossen. Of toch niet? In Groot-Brittannië weet de wit-zwarte clubleiding alvast van niets. Al hoeft dat niet noodzakelijk het ergste te betekenen.

Gisteren liet Voetbalkrant.com al weten dat Jelle Vossen in de belangstelling staat van Newcastle United. The Magpies zagen de komst van Bafétimbi Gomis afspringen vanwege het prijskaartje en zouden in de achtvoudig Rode Duivel een ideaal alternatief zien. HIER kan je het volledige verhaal nalezen.

Of toch niet? Het Laatste Nieuws laat weten dat The Magpies geen weet hebben van vermeende interesse in de 24-jarige aanvaller. Maar dat hoeft niet noodzakelijk het ergste te betekenen voor Vossen. Het lijkt niet meer dan normaal dat een club de interesse voor een speler niet aan de grote klok hangt. Dergelijk enthousiasme stuurt enkel het prijskaartje in de hoogte.

Het wordt de komende dagen dus afwachten of er nog iets uit de bus valt voor Vossen. Voor de volledigheid: KRC Genk wil zo’n acht miljoen euro vangen voor de goaltjesdief. Enkele weken geleden was Celtic geïnteresseerd, maar de deal sprong af op datzelfde prijskaartje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties