Anderlecht-huurling speelt zich in Rotterdam in de kijker

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Anderlecht-huurling speelt zich in Rotterdam in de kijker
Foto: © SC

Feyenoord sprokkelde vanmiddag de eerste puntjes van het seizoen. Samuel Armenteros kreeg opnieuw een basisplaats van Ronald Koeman. "Deze overwinning moet ons het vertrouwen geven om verder te bouwen."

Voetbalkrant.com meldde vanmiddag al dat Feyenoord een maatje te groot was voor NAC Breda. Het wedstrijdverslag kan je alvast HIER nog eens nalezen. Ook de reactie van coach Ronald Koeman is via DEZE LINK terug te vinden.

Samuel Armenteros beschaamde het vertrouwen van de Nederlandse veldheer alvast niet. De huurling van RSC Anderlecht liet zich geregeld opmerken en bood Graziano Pellè de derde treffer op een schoteltje aan. “Ik ben blij dat ik het één en ander kon rechtzetten met die assist”, aldus de aanvaller op Fox Sports. “Ik had in de eerste helft immers moeten scoren. Het belangrijkste is bovendien dat we eindelijk de drie punten hebben kunnen pakken.”

De Zweed met Cubaanse roots lijkt het vertrouwen te krijgen in Rotterdam. Iets wat in het Astridpark eigenlijk nooit het geval was. “Ik voel ook dat ik een tijdje geen wedstrijden heb gespeeld. Hopelijk vind ik in de komende wedstrijden mijn beste niveau terug.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties