Anderlechtse 'beloften' pakken Club Brugge in

De beloften van Anderlecht hebben maandagavond hun wedstrijd tegen Club Brugge gewonnen met 3-0. Geen verrassing, want maar liefst negen A-kernspelers stonden bij paars-wit in de basis.

Cyriac, Bourard, Kaminski, Lukaku, N'Sakala, Vanden Borre, Tielemans, Mbemba en Canesin, allemaal stonden ze in de basis. Daarbij kwamen nog Matthys en Mehdi Tarfi. En Anderlecht scoorde in de eerste helft via Cyriac, maar had wel geluk toen Kaminski een penalty pakte die door Vanden Borre was veroorzaakt.

De jonge Brugse garde voetbalde goed mee en kwam ook aan een aantal kansen via Oulare, maar het was Bourard die de score verdubbelde. Cyriac legde twintig minuten voor tijd de eindstand vast.

N'Sakala maakte alvast een stevige indruk. De linksachter werd amper gepasseerd en kwam er geregeld ook aanvallend uit.