Live: Aftellen naar de transferdeadline

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 58 reacties
Live: Aftellen naar de transferdeadline
Foto: © SC

Het einde van de zomermercato nadert met rasse schreden. Maandagnacht sluit de transfermarkt. Tijdens de laatste dagen beweegt er nog heel wat: tal van clubs en spelers willen nog een mooie transfer versieren. Bij ons kan u alles live volgen.

Dit nieuwsbericht wordt automatisch over 60 seconden vernieuwd.

17.35 Leent Lokeren ook Balufo uit?

Het zou zomaar kunnen dat Lokeren ook Balufo zou gaan uitlenen, aan het Roemeense Petrolul. Dat nieuws is nog niet bevestigd.

17.28 Lokeren leent speler uit

Lokeren zal Didier Kabumi voor een jaartje uitlenen aan derdeklasser Dender. 

17.00 Watt mogelijk naar Lierse

De spits van Celtic scoorde vorig seizoen nog de winning goal tegen Barcelona. Lees het HIER.

15:44 Officieel: Coda naar Livorno

Andrea Coda speelt de rest van het seizoen voor Livorno. De club huurt de speler van Udinese.

15:40 Celtic wil Buttner

Celtic heeft bij Manchester United geïnformeerd naar de mogelijkheid om Alexander Buttner een seizoen te huren.

15:22 Arsenal richt pijlen op Salomon Kalou

De Engelse pers weet dat Arsenal Salomon Kalou graag wil overnemen van Lille. Kalou maakte eerder het mooie weer bij Chelsea.

15:02 Officieel: Celtic haalt aanvaller bij Schalke 04

Teemu Pukki trekt de deur bij Schalke 04 achter zich dicht. Hij tekende een contract van 4 seizoenen bij Celtic.

14:46 Demichelis dicht bij Man City

Martin Demichelis gaat na een korte periode bij Atlético Madrid meer dan waarschijnlijk zijn oude trainer Manuel Pellegrini vervoegen. The Citizens hebben immers defensieve problemen na het uitvallen van Kompany en met de komst van Alderweireld heeft Atlético de nodige vervanging in huis. Lees meer...

13:10 Alderweireld in Atletico Madrid-shirt

Alderweireld slaagde voor de medische tests.

12:42 Fenerbahçe leent Krasic uit aan Bastia

Milos Krasic zet zijn carrière verder bij het Franse Bastia. De flankspeler stond ook in de belangstelling van Lyon, maar koos uiteindelijk voor de Franse middenmoter. Krasic werd enkele jaren geleden nog met veel tromgeroffel binnengehaald bij Juventus, maar kon zowel in Italië als Turkije nooit overtuigen.

12:38 Liverpool speurt nog naar versterking

Liverpool wil graag zijn defensie versterken en zou zijn zinnen gezet hebben op Mamadou Sakho, die overbodig is bij PSG. Ook Tiago Llori van Sporting Lissabon zou onderhandelen met The Reds.

12:35 Labyad terug naar Nederland?

Ajax, Vitesse én Feyenoord willen Zakaria Labyad maar wat graag inlijven. De Marokkaan wil weg bij Sporting en staat open voor een terugkeer naar de Eredivisie.

12:30 Spartak haalt Tasci binnen

Spartak Moskou heeft ook nog een slagje geslaan aan het einde van transfermercato. De Russen plukken Serdar Tasci weg bij Stuttgart en maken om en bij de vier miljoen euro over op de bankrekening van de Duitsers.

12:25 Kaka terug naar Milan? 

AC Milan gaat na het vertrek van Boateng naar Schalke (lees HIER) op zoek naar een nieuwe spelmaker. Niet Honda, maar Kaka lijkt op weg naar San Siro. HIER lees je er meer over.

12:15 Alderweireld doorstaat medische keuring

Het lijkt nog slechts een kwestie van enkele uren vooraleer Toby Alderweireld zich een speler van Atlético Madrid mag noemen. De Rode Duivel doorstond de medische keuring en niets lijkt een transfer nog in de weg te staan. Lees er HIER meer over.

12:03 Tottenham hoopt op Coentrao

Tottenham realiseerde al heel wat transfers, maar André Villas-Boas hoopt op nog meer spelers. De Portugees zou zijn landgenoot Fabio Coentrao graag in deal met Gareth Bale willen betrekken.

12:00 Arsenal zoekt nog een aanvaller

Arsenal wil er graag nog een aanvaller bij. De naam van Karim Benzema deed de ronde, maar The Gunners zouden nu in in gesprek zijn met Lille-aanvaller Salomon Kalou.

11:16 Monaco trekt de geldbeugel nog eens open

Monaco legde kersvers Frans international Geoffrey Kondogbia vast. De twintigjarige middenvelder komt voor twintig miljoen euro over van Sevilla. HIER lees je er meer over.

10:32 Blijft Berrier bij Zulte Waregem?

Zulte Waregem wil een inspanning doen om Franck Berrier aan de Gaverbeek te houden. "Hij bewees donderdag dat hij nog steeds het verschil kan maken." Via DIT ADRES kom je meer te weten.

10:14 Raphaël Cacérès is de nieuwe spits van Zulte Waregem 

Zulte Waregem heeft een nieuwe spits gevonden. Raphaël Cacérès komt over van de Franse tweedeklasser Avignon.

10:02 Fellaini maandag wellicht van Manchester United

Marouane Fellaini tekent wellicht maandag een contract op Old Trafford. Manchester United wil immers doorduwen op de Rode Duivel te strikken. Lees HIER meer.

9:30 Alderweireld op een zucht van Atletico Madrid

Atlético Madrid mag Toby Alderweireld verwelkomen. De verdediger legt normaal vandaag de medische testen af. Klik op DEZE LINK voor het volledige verhaal.

9:00 Tottenham haalt ook Eriksen

Tottenham is er in geslaagd om Christian Eriksen weg te plukken bij Ajax. De Deense middenvelder moet André Villas-Boas nog meer mogelijkheden bieden op het druk bevolkte middenveld van The Spurs.

08:50 Sobota op weg naar Club Brugge

Waldemar Sobota komt wellicht de rangen van Club Brugge versterken. Laurens De Bock weet meteen wat te doen op de trainingen. HIER kom je meer te weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties