Interlandverplichtingen houden Gudjohnsen weg van Club-training

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Interlandverplichtingen houden Gudjohnsen weg van Club-training
Foto: © SC

Eidur Gudjohnsen viel vorige week uit de gratie van Juan Carlos Garrido bij Club Brugge. De IJslander zat zelfs niet in de wedstrijdselectie. Ondertussen tekende de ex-ster van onder meer FC Barcelona en Chelsea niet present op training.

Vanochtend trainde de blauw-zwarte A-kern op de oefenvelden van Club Brugge. Er was echter geen spoor te bekennen van Eidur Gudjohnsen. De IJslander kreeg vorige week te horen dat hij een nieuwe club mocht zoeken, maar zag de transferdeadline met lede ogen verstrijken.

“Ik heb geen idee waarom Gudjohnsen en Mémé Tchité niet met de A-kern trainen”, vertelt Klaus Van Isacker in Het Nieuwsblad. “De spelers kregen alleszins geen verbod opgelegd om mee te trainen.” Ondertussen werd echter duidelijk waarom Gudjohnsen niet op training was. De aanvaller bereidt zich met de nationale ploeg van IJsland voor op de komende interlands.

De oplossingen voor Gudjohnsen – en voor Tchité, die nochtans een transfer naar Mallorca weigerde – uitgeput. Club Brugge kan de contracten voor hun spelers ontbinden, maar dat gebeurt best in onderling overleg. Tenzij blauw-zwart de geldbeugel wil opentrekken?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties