Van den Brom: "Ja, ik maak me zorgen"

Van den Brom: "Ja, ik maak me zorgen"
Foto: © SC

De zware nederlaag tegen Club Brugge zinderde twee dagen na datum nog na op Anderlecht. John van den Brom had er een slapeloze zondagnacht opzitten en wist nog steeds niet wat er allemaal misgelopen is.

"Het was gisteren een dooie boel op de club", zei Van den Brom. "Ik was zelfs heel blij dat het mooi weer was, want de spelersgroep zat nog steeds in de put en dat hielp toch een beetje. Maar natuurlijk maak ik me zorgen. De organisatie is voor mij heel belangrijk en dat we sinds het begin van de competitie al zoveel goals slikken, baart me echt zorgen."

Van den Brom zag dat het middenveld en de verdediging verzopen tegen Club. "Ik was vooral boos op mijn vier aanvallers. Als je 4-4-2 speelt moeten die ook hun deel van de verdedigende taken op zich nemen. De afspraken werden 15 tot 20 minuten goed nagekomen, maar daarna overboord gesmeten. En dan heb je natuurlijk veel meer kans om goals tegen te krijgen."

En dat heeft hij de spelersgroep duchtig ingepeperd. "Gelukkig zijn ze ook realistisch en beseffen ze ook dat het helemaal niet goed was zondag. Tegen Eupen ga ik een paar dingen veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties