Reactie Fernandez: "Probleem Maréval hou ik voor mezelf"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Fernandez: "Probleem Maréval hou ik voor mezelf"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Één opvallende naam bij AA Gent gisteravond. Rémi Maréval mocht starten na een hele tijd uit de A- kern geweerd te zijn. Victor Fernandez bleef na afloop erg vaag over de zaak Maréval.

Sander De Graeve in Gent

"Zo'n wedstrijd is altijd gevaarlijk", aldus Fernandez. "Je hebt namelijk meer te verliezen dan te winnen als eersteklasser. Ik gaf enkele spelers een kans die de ploeg iets meer frisheid en vitaliteit konden bijbrengen. Ik ben tevreden met het resultaat en dat we geen blessures opliepen. Enkel Dejaegere kreeg een stamp."

De coach van Gent kijkt met vertrouwen uit naar zaterdag, misschien wel D-Day voor hem. "We missen wel zeker nog Ervin Zukanovic, maar toch heb ik vertrouwen voor zaterdag."

Opvallend was het feit dat Rémi Maréval mocht starten tegen Oosterzonen. Hij trainde immers al een hele tijd apart en mocht uitkijken naar een andere club. "Hij is altijd al een speler van de A-kern geweest. De club probeerde hem te verkopen, maar dat is niet gelukt. Hij is volwaardig lid van de kern."

Over de reden waarom Maréval nu pas opnieuw bij de kern kwam, is Fernandez vaag. "Hij had een overbelasting en kon misschien nog naar Israël getransfereerd worden een tijdje geleden. Hij heeft kwaliteiten en speelde vorig jaar onder mij haast alles, daar ligt zijn probleem niet. Waar het dan wel aan ligt, hou ik voor mezelf."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties