"Laat Anderlecht nu maar komen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
"Laat Anderlecht nu maar komen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVC Westerlo knikkerde RAEC Mons uit de Cofidis Cup. In de Kempen wacht nu RSC Anderlecht. "Laat de landskampioen maar komen", klinkt Jarno Molenberghs zelfverzekerd.

KVC Westerlo zorgde gisteren voor dé verrassing door RAEC Mons uit de bekercompetitie te knikkeren. De Kemphanen toonden zich de beste in de strafschoppenserie en maken zich nu op voor de komst van RSC Anderlecht. Het wedstrijdverslag kan je bovendien HIER nog eens nalezen.

“Het team is voluit voor de overwinning gegaan”, glundert Jarno Molenberghs in Gazet van Antwerpen. “Deze overwinning smaakt dan ook enorm zoet. Bovendien hebben we de kwalificatie niet gestolen. Bergen sprokkelde amper kansen bij elkaar en hun doelpunt kwam uit de lucht vallen.”

“Laat Anderlecht nu maar komen”, besluit het 23-jarige jeugdproduct van PSV. “In de beker kan alles. Bovendien zal het Kuipje nog eens vollopen voor de komst van zo’n topper. Ik pakte vandaag echter mijn tweede gele kaart. Het is dan ook enorm jammer dat ik de affiche zal missen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties