Reactie Van den Brom: "Tielemans klopt steeds nadrukkelijker op de deur"

Van den Brom: "Tielemans klopt steeds nadrukkelijker op de deur"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom zag dat het vlot liep tegen Eupen, maar wou niet te veel conclusies vastknopen aan de 7-0. Wel zag hij enkele spelers die zich in de kijker speelden.

Vooral Dennis Praet dan die de kaap van de 15 kilometer moet overschreden hebben in die ene match. "Hij heeft de boodschap begrepen. Dat is misschien een cliché, maar hij was heel present. Hij heeft veel energie verbruikt en hij gaf assists", loofde Van den Brom zijn middenvelder.

Maar ook over de rest was hij tevreden. "Bruno heeft die penalty schitterend omgezet. Dat is op Anderlecht wel een eens anders geweest. Ondanks de 4-0 bij de rust heb ik in de kleedkamer gezegd van te blijven spelen alsof hun leven er van af hing. En dat hebben ze gedaan. Ze hebben me het leven moeilijk gemaakt in functie van zondag. Ik heb moeilijke keuzes te maken."

Want naast Bruno en Praet viel vooral ook Tielemans op. "Maar ook Vanden Borre. Ik ben blij dat ik hem negentig minuten zag spelen. Zoals al de rest beviel hij me ook. Tielemans? Die klopt steeds nadrukkelijker op de deur!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties