De opvallendste zaken van dit weekend leest u nú reeds

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
De opvallendste zaken van dit weekend leest u nú reeds
Foto: © SC

Wat staat er ons dit voetbalweekend opnieuw te wachten? De redactie bekeek in de glazen bol de hele speeldag en lichtte er de drie markantste zaken uit.

Leuven - Gent opnieuw vreemd spektakelstuk

De partij Leuven-Gent in de play-off II-finale zal ons nog even bijblijven. Het werd een vreemde wedstrijd met heel wat discutabele fases waaronder een twijfelachtige rode kaart, een controversieel Gents doelpunt en woeste Leuvense supporters. 

Deze jaargang is het opnieuw van dattum. Een mislukte voorzet van El Ghanassy waait de kruising binnen, Robson krijgt opnieuw rood na het omverblazen van Soumahoro en Björn 'El Toro' Ruytinx trapt in de toegevoegde tijd de gelijkmaker tegen de netten.

Club swingt op Bergen

Maxime Lestienne wordt op zijn hotelkamer betrapt met een kat, een hond, twee muggen, vijf vliegen en een goudvis. Club besluit het incident met de mantel der liefde toe te dekken en dat loont. Max scoort twee goals en laat Tom De Sutter de derde binnenlopen.
 
Jörgensen zet zijn gewoonte van de voorbije weken verder en scoort in de tweede helft de 0-4. Bergen blijft op de sukkel.
 

Tony Watt rolt Anderlecht (even) op

Zondag staat in Brussel Anderlecht-Lierse op het programma. Anderlecht start slapjes en revelatie Tony Watt knokt zich een weg naar twee goals. Daarna krijgt paars-wit een penalty, ontbindt Acheampong zijn duivels en vindt Suarez opnieuw vlot de weg naar doel. Eindstand: 5-2.

Wat kan u dit opleveren?

Een gokje van 60 euro bij Unibet op een goal van Watt, een rode kaart in Leuven en een overwinning van Club levert je 1451,25 euro op. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties