Preud'homme: "Standard al klaar voor top"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 34 reacties
Preud'homme: "Standard al klaar voor top"
Foto: © SC

Roland Duchâtelet ziet Club Brugge als de grote concurrent in de strijd om de titel. Of vreest de Standard- preses eerder Michel Preud'homme? "Ik heb me ook al afgevraagd wat hij met die uitspraak juist bedoelde", lacht de oefenmeester van Club Brugge.

Cédric De Volder in Brugge

Afgelopen woensdag hief Roland Duchâtelet zijn ‘embargo’ op. De voorzitter van Standard had – sinds de supportersprotesten van enkele maanden geleden – niet meer met de media gesproken. In zijn eerste interview was het echter meteen prijs. “Ik vrees vooral Michel Preud’homme, en niet Club Brugge, in de strijd om de titel.” Het volledige artikel kan je HIER nog eens nalezen.

"Standard op heel hoog niveau"

Het was een vreemde hersenkronkel van de sterke man van De Rouches. Een complimentje of een psychologisch spelletje? “Ik heb me ook al afgevraagd wat hij met die uitspraak juist bedoelde”, lacht Preud’homme zijn tanden bloot. “In mijn ogen is Club Brugge simpelweg een concurrent voor Standard.”

“Ik ben slechts een onderdeel van een geheel”, besluit de blauw-zwarte T1 diplomatisch. “Ik hoop dan ook dat we Standard het vuur aan de schenen kunnen leggen. In mijn ogen zijn de roodhemden nu al klaar voor de top. Standard acteert de laatste weken op een heel hoog niveau. Maar we hebben nog tijd genoeg, hé.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties