Ook Barça richt pijlen op goudhaantje

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Ook Barça richt pijlen op goudhaantje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook FC Barcelona heeft een dozijntje pijlen op Adnan Januzaj gericht. Het jeugdproduct van RSC Anderlecht heeft de topclubs momenteel voor het uitkiezen. David Moyes maakt zich ondertussen geen zorgen.

De voetbalwereld kende de naam ‘Adnan Januzaj’ al een tijdje, maar sinds afgelopen weekend is de Belg met Albanese roots wereldnieuws. De 18-jarige middenvelder debuteerde in de basis van Manchester United en deed dat in stijl. Hij tekende voor twee doelpunten in de partij tegen Sunderland.

En dat is ook FC Barcelona niet ontgaan. Volgens het toonaangevende Marca wil de Catalaanse grootmacht Januzaj aan haar sterrenensemble toevoegen. Het goudhaantje is in juni immers transfervrij en heeft de clubs voor het uitkiezen. Volgens David Moyes is er echter geen teken aan de wand dat de speler andere oorden zou gaan opzoeken.

“Ik ga niet uit de doeken doen welke teams in de rij staan voor Adnan”, aldus zaakwaarnemer Dirk De Vriese. “Maar ik kan wel bevestigen dat de interesse verspreid is over Europa. Na het afscheid van Sir Alex Ferguson stonden de onderhandelingen met United op een lager pitje, maar ondertussen zitten we opnieuw rond de tafel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties