Reactie Vossen: "Ik blijf beschikbaar"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Vossen: "Ik blijf beschikbaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen was tegen AA Gent dodelijk efficiënt. Hij tekende, zonder het te weten, voor de assist voor de goal van Koulibaly en legde er even daarvoor zelf ook eentje in.

Sander De Graeve in Gent

Jelle Vossen steekt in bloedvorm. "Ik scoorde er nu tien in veertien matchen", aldus de spits die vond dat Genk in het eerste kwartier goed wegkwam. "We hadden het moeilijk, als ze daar meteen scoren wordt het een andere wedstrijd."

Genk kwam uiteindelijk toch op achterstand. "Na dat kwartier namen we de match in handen. Die bal van Thomas (Buffel, nvdr.) ging nog op de lat en vijf minuten later stond het 1-0. Dat was even een tik, maar we bleven ons spel spelen. Fysiek staan we enorm sterk."

"We speelden een heel volwassen tweede helft. We hielden af en toe de bal bij of lokten een foute uit om wat rust te brengen", aldus de spits die opnieuw niet opgeroepen werd voor de Rode Duivels. "Op het veld laat ik dat niet door mijn hoofd spoken. Ik blijf beschikbaar hé. Ik moet gewoon op deze manier verder werken. Die tien goals, daar kan je niet naast kijken hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties