Biglia: "Suarez moet uitblinken in CL om naar nationale ploeg te kunnen"

Biglia: "Suarez moet uitblinken in CL om naar nationale ploeg te kunnen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Lucas Biglia heeft zijn droom zelf afgedwongen. De voormalige Anderlecht-middenvelder lijkt een WK-selectie zo goed als beet te hebben. Ook denkt hij dat Matias Suarez daar zou kunnen bijhoren, maar dan moet hij wel Anderlecht verlaten en dat wordt moeilijk.

Biglia is een onvoorwaardelijke fan van Suarez. Om in de nationale ploeg te komen moet hij echter weg uit België, meent hij. Iets wat bondscoach Sabella eerder ook al aangaf. "En dat zal moeilijk worden, want in Anderlecht houden ze van hem. Hij is een idool voor de fans en het bestuur. Hij stond dicht bij Rusland, maar dat sprong af. Misschien als hij zich in de Champions League kan tonen dat hij een nieuwe kans krijgt", zegt Biglia in de Argentijnse krant La Manana de Cordoba.

Biglia steekt ook nog even de loftrompet over zijn vriend en voormalige ploegmaat. "Hij kan het spel domineren. Hij heeft de kwaliteiten om het hoger te maken. Hij kan zich aanpassen aan heel wat stijlen. Italiaans of Spaans voetbal zou bij hem passen. Hij is heel snel en kan het maken in een topcompetitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties