Molenberghs: "Niet nerveus zijn"

Molenberghs: "Niet nerveus zijn"
Foto: © SC

Morgennamiddag volgt de topper in tweede klasse tussen Westerlo en Antwerp. Jarno Molenberghs kijkt uit naar de wedstrijd, dat volgens hem een duel is tussen twee titelkandidaten.

Door Dirk Pieters

Volgens Molenberghs wordt de wedstrijd tegen Antwerp een harde dobber. "Het wordt een zeer moeilijke wedstrijd. Antwerp speelt echt goed, dus we zullen inzet moeten tonen en strijden tot het einde als we een goed resultaat willen neerzetten", aldus de Westerloboy.

Er komt ook bijzonder veel volk kijken naar de belangrijke wedstrijd: "We mogen niet nerveus zijn door de vele supporters, integendeel: daar doe je het als voetballer voor."

"Goede zaak doen in klassement"

Westerlo - Antwerp is een onvervalste topper, waarbij de winnaar sowieso goede zaken doet. "Gezien de resultaten van de laatste weken mogen zowel Antwerp als Westerlo zich bij de titelkandidaten rekenen. We draaien allebei goed mee bovenaan en we zullen zien we er daar het langste blijft staan", aldus Molenberghs.
 
"Hopelijk houden we dit weekend de punten thuis en dan doen we een mooie zaak na het gelijkspel van Eupen op vrijdagavond."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties